Αραδίππου

Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αραδίππου συζήτησε η Επιτροπή Εμπορίου

Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιομηχανική περιοχή β’ Αραδίππου θα εξετάσει η Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής, κατά τη διάρκεια επιτόπιας επίσκεψης την Τετάρτη.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Κυριάκος Χατζηγιάννης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η περιοχή φιλοξενεί αναβαθμισμένες βιομηχανικές μονάδες «και πρέπει να διασφαλίσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις λειτουργίας της με τρόπο που να εξασφαλίζουμε ασφάλεια παραγωγικότητα καθώς επίσης και σωστή λειτουργία».

Είπε επίσης πως «η συγκεκριμένη βιομηχανική περιοχή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Σήμερα θα συζητήσουμε αυτά τα προβλήματα όπως για παράδειγμα το θέμα της ασφάλειας καθώς επίσης και της δυνατότητας που οφείλει το σύστημα μαζικών μεταφορών στον τόπο – κυρίως στην Λάρνακας, να διασφαλίσει και την μεταφορά εργαζομένων και σε αυτή την βιομηχανική περιοχή προκειμένου να αποτελέσει και αυτό ένα μέτρο προς άμβλυνση του κυκλοφοριακού καθώς επίσης και την διευκόλυνση όλων των εργαζομένων και να αποσυμφορηθούν και οι χώροι στάθμευσης».

Επίσης ανέφερε ότι θα εξετάσουν πως μπορούν να εξευρεθούν λύσεις στην στάθμευση μεγάλων οχημάτων. «Όλα αυτά είναι αντικείμενο της σημερινής συζήτησης και θα δούμε με πιο τρόπο θα καταλήξουμε ή τι προγραμματισμό πρέπει να κάνουμε προκειμένου να ακολουθήσουν λύσεις στο πλαίσιο κάποιου χρονοδιαγράμματος και κάποιου προγράμματος ενεργειών που χρειάζονται να γίνουν» συμπλήρωσε.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν πέραν από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και εκπρόσωποι διαφόρων υπηρεσιών του κράτους, σωμάτων ασφαλείας και αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου Βιομηχανίας θα έχει αυτή την βιομηχανική περιοχή κάτω από την επίβλεψη της προκειμένου οι λύσεις ή αυτά που σήμερα θα συμφωνηθούν να τύχουν και εφαρμογής, κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννης.

ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More