Αραδίππου

Ένα εκατομμύριο ευρώ για αναβάθμιση του οδικού δικτύου στον Δήμο Αραδίππου

Στο πλαίσιο βελτίωσης των οδικών δικτύων των Δήμων Δρομολαξιάς – Μενεού και Αραδίππου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αραδίππου.

Στη συνάντηση του κ. Καρούσου με τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη συζητήθηκε ένα από τα πάγια προβλήματα του οδικού δικτύου του Δήμου.

Ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι «μετά από αίτημα του Δήμου Αραδίππου για συνεισφορά του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου, το Υπουργείο θα συνεισφέρει το ποσό του €1.000.000 ευρώ».

Ταυτοχρόνως, ο κ. Καρούσος τόνισε τη σημασία της άριστης συνεργασίας της Κυβέρνησης με τις τοπικές Αρχές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, και ανέφερε ότι «οφείλουμε να βρίσκουμε τους τρόπους για να εξασφαλίζουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση και σε συνεργασία με τους Δήμους μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος Αραδίππου ευχαρίστησε τον κ. Καρούσο και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τη στήριξη που προσφέρει στον Δήμο και ιδιαίτερα «τον κ. Καρούσο ο οποίος είναι διαθέσιμος για την επίλυση των προβλημάτων του οδικού δικτύου 24 ώρες το 24ωρο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More