Ένα δημιουργικό Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Ένα δημιουργικό Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Με πολλή αγάπη και μεγάλη διάθεση για προσφορά έχει διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, το Φιλανθρωπικό Παζαράκι στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρει ότι, ο κόσμος τίμησε για ακόμα μια φορά το φιλανθρωπικό αυτό γεγονός με την αθρόα παρουσία του.

”Το παζαράκι πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Δημόσια εκπαιδευτήρια της Αραδίππου, το Βιβλιοπωλείο ‘’Bookall’’, το Εργαστήρι Sweet Art & Crafts, το Εργαστήρι Wood Craft Handwade Products και άλλων συμμετεχόντων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές άλλοτε ζωγραφίζοντας, άλλοτε κρεμώντας τις ευχές τους στο δεντράκι των ευχών ή ταχυδρομώντας τις οχι λίγες…επιθυμίες τους προς τον Άγιο Βασίλη.

Οι χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων εμπλούτισαν την εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της, με τις αγγελικές φωνές να τραγουδούν με τον δικό τους τρόπο γνωστά και επιτυχημένα κομμάτια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Τμήμα Δασών που μας προμήθευσε το δεντράκι των ευχών, τα χορωδιακά σύνολα και σε όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωση και πρόσφεραν απλόχερα.

Η παρουσία όλων ήταν συγκινητική.”

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν σε άπορους μαθητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More