Γιορτές στην Αραδίππου: Ένα μαγικό, Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Η Αραδίππου ντύθηκε για άλλη μια χρονιά στα γιορτινά, με τον Δήμο της περιοχής να έχει ετοιμάσει ένα γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα ενόψει Χριστουγέννων για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Αραδίππου, ετοιμάζει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 18 Δεκεμβρίου του 2022, ημέρα Κυριακή.
Το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι θα στηθεί στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά και θα λειτουργήσει από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι και μετά ξανά στις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Όσοι επιλέξουν να βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από σύνολα του δήμου, ενώ αν θελήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν λιχουδιές και ροφήματα από τα Χριστουγεννιάτικα περίπτερα που θα στηθούν στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά.

Μάλιστα, τους μικρούς μας φίλους θα περιμένουν πολλές εκπλήξει και δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα χειροτεχνίες για παιδιά.

Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους για την πιο φωτεινή και λαμπερή γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συμμετοχή στα εργαστήρια θα γίνεται μόνο με προκράτηση στο τηλέφωνο 24333605 (κα Ρέα Κουμπαρή). Ακριβώς επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, ο Δήμος Αραδίππου ενημερώνει το κοινό ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν στην κράτηση τους το συντομότερο δυνατό.

Να αναφέρουμε ότι στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται και εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για να διεξάγουν δειγματοληψία, αλλά και για εγγραφή νεών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More