Απογευματινή Λέσχη για απασχόληση παιδιών στο Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Αραδίππου

Ιδανικός χώρος για διάβασμα και δημιουργική απασχόληση παιδιών προδημοτικής τάξης και δημοτικού σχολείου, ηλικίας 5 με 12 ετών, αποτελεί η Απογευματινή Λέσχη στο Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού (Σ.Κ.Ε) Αραδίππου.

Στον χώρο του Συμβουλίου λειτουργεί το πρόγραμμα του «Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών» από το 1999.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων που εργάζονται για την εφαρμογή του εν λόγω προγράμματος, είναι η ορθή καθοδήγηση των παιδιών σε έναν σωστό τρόπο οργάνωσης, εμπνέοντας τα με αίσθημα ευθύνης και προτείνοντας παραγωγικούς αλλά και αποδοτικούς τρόπους μελέτης. Απώτερος σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η απόκτηση γνωστικών δεξιοτήτων, καθώς επίσης και η αυτονομία στο διάβασμα.

Στο ήρεμο και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα, να ασχοληθούν δημιουργικά με δραστηριότητες που προάγουν τόσο την γνωστική, όσο και την ψυχοκοινωνικόσυναισθηματική ανάπτυξή τους.

Και όλα αυτά πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και δυνατότητες του κάθε παιδιού ως μια ξεχωριστή οντότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Απογευματινή Λέσχη λειτουργεί καθημερινά σε πενθήμερη βάση από τις 13:00 έως τις 18:00. Κατά τη διάρκεια των σχολικών αργιών, διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του Καλοκαιριού, το πρόγραμμα λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 15:30. Στα παιδιά προσφέρεται μεσημεριανό γεύμα και απογευματινό σνακ.

Το κόστος ανέρχεται στα €110 μέχρι τις 16:00 και €130 μέχρι τις 18:00, ενώ υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών από το σχολείο στο Σ.Κ.Ε. με επιπλέον χρέωση.

Απογευματινή Λέσχη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More