Εβδομάδα Κινητικότητας

Ξεκινά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Αραδίππου!

Με μια δυναμική ημέρα παραδειγματισμού ξεκινά αύριο (Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου) η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Αραδίππου με το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου.

Με τον Δήμαρχο, κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας κ. Νικόλα Κάρουλλα να οδηγούν τα ποδήλατά τους προς το Δημαρχείο δίνοντας την έναρξη των δράσεων, όλο το προσωπικό του Δήμου θα καταφθάσει με κάθε δυνατό τρόπο πλην του συμβατικού αυτοκινήτου.

Το πάρκινγκ του Δημαρχείου έχει ήδη μετατραπεί σε ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο οποία παιδιά θα συμμετάσχουν και με την αρωγή της Αστυνομίας και των διαφόρων τμημάτων της (Τμήμα Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λάρνακας, Κοινοτική Αστυνομία και Σταθμός Αραδίππου) θα ενημερωθούν σε μια ειδικά σχεδιασμένη πορεία.

«Ξεκινάμε τις δράσεις μας δίνοντας το παράδειγμα», δήλωσε ο κ. Ευαγγελίδης, ενώ σημείωσε: «θα φιλοξενήσουμε 10 τμήματα της έκτης δημοτικού και ευχαριστούμε όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου που συμμετέχουν, καθώς και τους μαθητές Γυμνασίου που θα έρθουν εδώ με τα ποδήλατά τους και θα δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στην έναρξη των δράσεων που έχουμε προγραμματίσει».

Ο Δήμος Αραδίππου, στα πλαίσια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, λαμβάνει μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ένα πλήρες πρόγραμμα δράσεων. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.e-aradippou.cy

Οι ευχαριστίες για την πρώτη ημέρα είναι προς το Υπουργείο Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, στην Αστυνομία Κύπρου, στην NextBike για τα ποδήλατα, την MairyΑnn για τα φυτά, την Waterman Papadopoulos για τα νερά και φυσικά σε όλο το προσωπικό του Δήμου που συμβάλλει τα μέγιστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More