βραδιά

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η “Λογοτεχνική βραδιά”

Διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία η “Λογοτεχνική βραδιά”, που διοργάνωσε η Πολιτιστική Κίνηση Λάρνακας ΦΙΛΟΠΟΛ σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας.

Την παρουσίαση επιμελήθηκαν η Αγγέλα Καϊμακλιώτη και Αθηνά Τεμβριου.
Μέρος της επιτυχίας της οφείλεται και η επιλογή του χώρου, αφού έλαβε χώρα σε μια πραγματικά υπέροχη γωνιά στην αποβάθρα της μαρίνας Λάρνακας.

Σε ένα ρομαντικό κλίμα λογοτέχνες, ποιητές και πεζογράφοι (ελληνόφωνοι και αγγλόφωνοι), απάγγειλαν ή διάβασαν δικά τους έργα.

Ανάμεσα τους και δύο δικοί μας άνθρωποι, που κέρδισαν επάξια την αγάπη και την εκτίμηση όλων για τη συνεισφορά τους στον Πολιτισμό.

Ο δρ Κώστας Κατσώνης, συγγραφέας-ποιητής, κριτικός λογοτεχνίας και πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου και η Τασούλα Γαϊτάνου, εκπαιδευτικός και πολυβραβευμένη συγγραφέας.

Λόγο πένθους ο δρ Κώστας Κατσώνης δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί, οπότε απάγγειλε δικά του ποιήματα η παρουσιαστρια της βραδιάς Αγγέλα Καιμακλιώτη.

Η απαλή μουσική που συνόδευε όλη τη βραδιά, το τραγούδι των γρύλων και τα χαμηλωμένα φώτα, έδωσαν το έναυσμα για μια βραδιά απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More