ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν εντός Ιουλίου-Αυγούστου

Μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά τους Δημότες της Αραδίππου και την οδική κυκλοφορία Ιουλίου-Αυγούστου έχει κοινοποιηθεί από μέρους του Τμήματος Δημοσίων Εργών.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Εργασίες συντήρησης των κεντρικών νησίδων σε τμήματα Λεωφόρων στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,

την περίοδο 7/7/2022 – 5/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, εκτός Σαββατοκύριακων, σε τμήματα των Λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως, Ελλάδος και Γρίβα Διγενή στην Αραδίππου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100 – 200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More