Εκδήλωση ΝΕΔΗΣΥ Αραδίππου: «Ψηφιακή Μετάβαση και Νέες Προοπτικές Απασχόλησης»

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/06) από τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αραδίππου στη Βίλα Θερμοπυλών στο κέντρο της Αραδίππου, η εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή Μετάβαση και Νέες Προοπτικές Απασχόλησης».

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών, κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Επίτροπος του Πολίτη, κ. Παναγιώτης Σεντώνας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Υφυπουργός ανέπτυξε το όραμα και την αποστολή του Υφυπουργείου του, ενώ ανέλυσε και τους Παγκόσμιους Δείκτες Κατάταξης της Κύπρου σε θέματα τεχνολογίας, συνδεσιμότητας, ψηφιακής τεχνολογίας και υπηρεσιών.

Έγινε επίσης αναφορά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, στον παράγοντα γνώση και σκιαγραφήθηκαν τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελλιδης και Χριστόδουλος Πάρτος, αντίστοιχα, ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης, ως επίσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι Αραδίππου και Λάρνακας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αραδίππου και πλήθος πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More