ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.: Ανακοινώσεων συνέχεια

Με δύο επιπλέον ανακοινώσεις τα «περιστέρια» συνέχισαν τον προγραμματισμό τους για το 2022-23.

Αντίστροφα μετρούν το χρόνο στο «Πέτρος Κουντουρής» για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2022-23. Η 11η θέση στο περσινό πρωτάθλημα και η αποφυγή του υποβιβασμού μόλις για 4 βαθμούς, δεν ικανοποιούν κανένα στην Ομόνοια, η οποία θέλει την επόμενη σεζόν να ανέβει πιο ψηλά και να γίνει πιο διεκδικητική.

Δικός της ο Κουρούπης

Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Λεονάρντο Ριμπέιρο (ακραίος φορ), Ζεζίνιο Λόπες (ανασταλτικός μέσος-χαφ), Βαγγέλη Τσιάμη (κεντρικός αμυντικός), Λευτέρη Αλαμπρίτη (επιθετικός) , Λούκα Σακκά (τερματοφύλακας), Ανδρέα Σιήκκη (μεσοαμυντικός), Κωνσταντίνου Βρόντη (ακραίος μπακ), Γαβριήλ Σακκά (τερματοφύλακας), Αντώνης Παναγή (αμυντικός) και Χρίστου Μοδέστου (ανασταλτικός μέσος) και την απόκτηση των Μάρκου Μιχαήλ (επιθετικός), Χάρη Καψού (αμυντικός), Νικόλα Νεοκλέους (επιθετικός), Σέργη Αβραάμ (επιθετικός) και Άντονι Μπάσσι (μεσοεπιθετικός), η διοίκηση των «κυανόλευκων» προχώρησε στην απόκτηση και του 32χρονου Ελλαδίτη ακραίου φορ, Θεόφιλου Κουρούπη.

Ανακοίνωσε Κουρούπη ο Ηρακλής - Ποδόσφαιρο - Super League 2 - Ηρακλής | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ο Θεόφιλος Κουρούπης στο παρελθόν  διακρίθηκε σε ομάδες στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας της Ελλάδας, καθώς και της Α’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας. Τελευταίος του σταθμός αποτέλεσε ο Αιολικός Μυτιλήνης.

Εν αναμονή της κλήρωσης

Στην τεχνική ηγεσία, ο Αιμίλιος Τέκκης και οι συνεργάτες του αναμένουν και την κλήρωση για τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας και να καταγράψουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Για την ώρα η αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα της ομάδας αποτελεί ερωτηματικό. Δεν ανησυχεί όμως κανείς, καθώς χρόνος για επιπλέον κινήσεις υπάρχει άφθονος στους επόμενους δύο μήνες του καλοκαιριού.

Σημαντική αναβάθμιση με… Ποντικό

Ποντικός στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Grassroots

Η διοίκηση της Ομόνοιας Αραδίππου της ανακοίνωσε τον Γιώτη Ποντικό στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των ηλικιών Grassroots. Πρόκειται για ένα άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της Ομόνοιας και της επαρχίας Λάρνακας, καθώς στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των «περιστεριών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώτης Ποντικός σε ηλικία 27 ετών οδήγησε τον Ολυμπο Ξυλοφάγου στην Β’ Γατηγορία για την πρώτη φορά στην ιστορία του και κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μετά την επίτευξη ενός ιστορικού ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, στις 7 Μαΐου του 2007, την τελευταία αγωνιστική της σεζόν για την Γ’ Κατηγορία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος και ο Ολυμπος Ξυλοφάγου χρειαζόταν την εντός έδρας νίκη επί του ήδη υποβιβασμένου ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου, για να σφραγίσει την άνοδο. Ο Ολυμπος ακολούθησε πανηγυρικά τον πρωταθλητή Ερμή Αραδίππου και τον Ατρόμητο Γεροσκήπου στη Β’ κατηγορία, διασύροντας τον ΣΕΚ με 24-3 και έχοντας τον κεντρικό επιθετικό του, τον Γιώτη Ποντικό σε μεγάλη φόρμα: 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, 12 (!) στο δεύτερο, και 16 συνολικά, κάτι που ισοδυναμούσε με τα 2/3 των τερμάτων του Ολυμπου. Μια απίστευτη επίδοση που ισοφάρισε το ρεκόρ του Στέφαν Ντεμπικί από το μακρινό 1942. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο «καυτά» τρίλεπτα στα οποία σημείωσε ισάριθμα γκολ, ενώ ήταν φυσικό και επόμενο να κερδίσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ εκείνη τη σεζόν (πηγή: ekirikas.com/ & hellenicnews.com/ )

Ο Ποντικός και ο... Ποντίκας των παγκοσμίων ρεκόρ - «Εθνικός Κήρυκας»

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ομόνοια Αραδίππου με την οποία έφτασε κοντά στην άνοδο στην Α’ κατηγορία το 2011, τερματίζοντας στην 4η θέση, έχοντας συμπαίκτες τους Ακος Σέπερ, Αδάμο Ευσταθίου, Ντάνι Ροντρίγκες και όντας ο πρώτος σκόρερ της με 8 γκολ (τα «εισιτήρια» της ανόδου κέρδισαν ο Αρης Λεμεσού, η Νέα Σαλαμίνα και η Αναγέννηση Δερύνειας, με πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Λούκας Σόσιν). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ορμήδεια, Σπάρτακο Κιτίου, Ελπίδα Ξυλοφάγου, Ξυλοτύμπου, Λειβαδιακό / Σαλαμίνα Λειβαδιών, ενώ, το 2018, αποσύρθηκε φορώντας την φανέλα των Τρούλλων της Λάρνακας.

Ένας… ρέκορντμαν λοιπόν στις τάξεις των μικρών ηλικιών Grassroots της Ομόνοιας, από τον οποίο η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας αναμένουν πολλά για τη συνέχεια…

[[ΦΩΤΟΣ: Γραφείο Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου & Hellenic News of America & Savvides Press]]

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More