«ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ»

Η ποδηλατική διαδρομή «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ» επέστρεψε και φέτος και ο Δήμος Αραδίππου στάθηκε αρωγός της.

Η κοινωνική/αθλητική πρωτοβουλία «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» έχει ενταχθεί από πέρυσι στις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ». Στόχος του είναι η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, η πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και η ενημέρωση μικρών και μεγάλων για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης. Τη φετινή χρονιά διευρύνθηκε το πεδίο δράσης της πρωτοβουλίας «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», με σκοπό την συλλογή εισφορών που θα αξιοποιηθούν τόσο για την προαγωγή σωστών διατροφικών συνηθειών όσο και για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα», που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2014 και προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους ασθενείς με σπάνιες ασθένειες.

Η Μαρίνα Θεοδώρου δέχτηκε μαζί με την ομάδα την συμμετοχή του Δήμου Αραδίππου, δια χειρός του Αντιδημάρχου, κ. Πάρτου Χριστόδουλου που έλαβε ως αντάλλαγμα φωσφορούχα βραχιόλια από την δράση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More