Τελετή Αποφοίτησης Alexander College 2022

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, η τελετή αποφοίτησης του Alexander College στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Τίτλοι σπουδών απονεμήθηκαν σε αποφοίτους πτυχιακών και μεταπτυχιακών κλάδων που φοιτούν σε Λάρνακα και Πάφο, σε κλάδους σπουδών του Βρετανικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University, καθώς και του Alexander College.

Με την παρουσία τους τίμησαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλη του Κοινοβουλίου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Κλειώ Σαββίδου, Ανώτερη Λειτουργός της Ανώτερης Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης και ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, γονείς και φίλοι του Alexander College.

Μια βραδιά με ανάμεικτα συναισθήματα τόσο για τους απόφοιτους, όσο και για τους γονείς, φίλους και συγγενείς τους, που βρέθηκαν εκεί για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους. Η ατμόσφαιρα εορταστική, τιμητική προς τους απόφοιτους, οι οποίοι πέτυχαν να εκπληρώσουν το στόχο τους, σε ένα θέατρο όπου η χαρά εναλλασσόταν με τη λύπη και τη νοσταλγία για τα φοιτητικά χρόνια που τελειώνουν.

Παράλληλα με τα πτυχία και μεταπτυχιακά, δόθηκαν βραβεία αριστείας προς τη φοιτητική κοινότητα, αλλά και το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, εις ένδειξη αναγνώρισης του έργου τους.

Στο πλαίσιο της πολιτικής του Alexander College για στήριξη και ενίσχυση της αριστείας, η Ελληνική Τράπεζα απένειμε το χρηματικό Βραβείο των 500ευρώ, «Hellenic Bank-Business Excellence Student Award 2022», προς τον αριστεύσαντα φοιτητή των κλάδων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, Αλέξανδρο Βαρνάβα.

Στο βήμα ανέβηκαν για χαιρετισμούς και ευχές, ο Άντης Λόππας, Διευθυντής του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος Alexander College, η Κλειώ Σαββίδου εκ μέρους της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, ο Δήμαρχος Αραδίππου και ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, η εκπρόσωπος του Βρετανικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University, Dean of International – Professor Annie Lu, καθώς και ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του AC, Μιχάλης Σολωμού.

Το Alexander College, παρέμεινε πιστό στην υπόσχεσή του για συνεχή εξέλιξη, καθώς οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Λάρνακα και Πάφο, η συνεργασία του με βρετανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, το όραμα και η επιδίωξή του να αυξάνει τις συνεργασίες του και σε άλλους κλάδους σπουδών, η επέκταση των εργασιών του ερευνητικού κέντρου Alexander, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει βραβεία σε παγκύπριους διαγωνισμούς στον τομέα της έρευνας, ο σωστός συντονισμός της διεύθυνσης, του προσωπικού και των εμπλεκόμενων φορέων, προσδίδουν στο Alexander College το χαρακτήρα και το κύρος που αρμόζουν σ’ ένα ευρωπαϊκό, εκπαιδευτικό ίδρυμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More