5 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί, στο αγρόκτημα της Αραδίππου (Farm House Aradippou). Εκεί θα μας υποδεχθούν ζωάκια όπως γουρουνάκια, το νεογέννητο μοσχαράκι ο Αγάπιος, κουνελάκια, κατσίκες, σκυλάκια, γατάκια κ.α. Με μία όμως διαφορά. Αυτά τα ζώα είναι εκεί ως μέλη της οικογένειας που τα φροντίζει και τα προστατεύει και σε καμία περίπτωση δεν θα οδηγηθούν στο σφαγείο η για βρώση.

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Με αυτή σας την συμμετοχή θα έχετε την ευκαιρία της διαδραστικής στενής επαφής με όλα αυτά τα ζώα για να νιώσετε ότι είμαστε φίλοι, συνοδοιπόροι και κάτοικοι του ίδιου πλανήτη και ότι δεν υπάρχει το ‘αυτά’ ή το ‘εμείς’ ή το ‘είδος’ και τα άλλα ‘είδη’.

Εκεί θα μπορείτε να γνωρίσετε το γουρουνάκι τον Σύμπαν, τον Αγάπιο το μοσχαράκι (γεννήθηκε στις 29/05/2022 πίνει με μπιμπερό το γάλα όταν κάποια άλλα τα χωρίζουν απο τις μανούλες τους απο τη πρώτη κιόλας μέρα για να εκμεταλλεύονται το γάλα των μαμάδων οι άνθρωποι) και ήρθε για να ζήσει, να γεράσει και ευτυχισμένος να δώσει όση αγάπη έχει και αυτή είναι η μόνη ‘εκμετάλλευση’ από τους διαχειριστές της φάρμας.

Επίσης θα γνωρίσετε το Περικλή (Πόνυ), τις κατσίκες Σούλα και Κόκο όπως επίσης τα πρόβατα Ερμής και Πέπα και τέλος την γαιδουρίτσα την Καλλου.

Ελάτε να περάσετε μια όμορφη μέρα με τους εθελοντές διαχείρισης αυτού του αναίμακτου αγροκτήματος και το μόνο που όπου εκπέμπουν είναι μόνο αγάπη και συμπόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε από το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More