κεντρικό roundabout της Αραδίππου

Άλλαξε όψη το κεντρικό roundabout της Αραδίππου!

20 βουκεμβίλιες, 20 Γιάννηδες, 100 καρίσες και 100 κοράλια, στολίζουν πλέον το πρώτο roundabout που συναντούμε οταν μπαίνουμε στην Αραδίππου, στο ύψος της βιομηχανικής. Μια πανδαισία στο κόκκινο, όπως και τα χρώματα της εταιρείας Genesis Logistics που χρηματοδότησε την τοπιοτεχνησή του.

 

Ο Δήμος Αραδίππου έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα που προσκαλεί εταιρείες που εδράζονται ή δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να προσφέρουν στον πολίτη μέσω δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας Genesis Logistics μαζεύτηκαν μαζί με τις οικογένειες τους και φύτευσαν τα λουλούδια με την βοήθεια του προσωπικού του Δήμου Αραδίππου.

Ως οργανισμός η Genesis Logistics έχει έντονη εταιρική κοινωνική δραστηριότητα που επικεντρώνεται σε τρεις πυλώνες, τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτά, ο οργανισμός προμήθευσε και τοποθέτησε πολυετή φυτά στον κύριο κυκλικό κόμβο του Δήμου Αραδίππου, τοπιοτεχνώντας την κύρια είσοδο της πόλης.

Εκ μέρος του Δήμου Αραδίππου, συμμετείχε ο Γραμματέας κ. Ματθαίος Αλαμπρίτης, η Υπεύθυνη Λειτουργός Καθαριότητας, κ. Ελένη Ξενοφώντος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, κος Ανδρέας Καρίττεβλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More