Η Μαγεία των Χριστουγέννων στην Αραδίππου μας

Ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων άνοιξε επίσημα στον Δήμο Αραδίππου στις 4 Δεκεμβρίου 2022 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον χώρο της φάτνης του μικρού Χριστού, στη λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ 89. Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με διάφορες δραστηριότητες όπως ταχυδακτυλουργική παράσταση, δρώμενο με σαπουνόφουσκες, φωτογράφηση με τον Άη Βασίλη και άλλες χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Στον ίδιο χώρο λειτούργησαν επίσης χριστουγεννιάτικα περίπτερα με λιχουδιές, ροφήματα και χειροτεχνίες.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία «ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΦΩΣ”, από τη Δημοτική Χορωδία Αραδίππου την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου “Τάσος Μητσόπουλος”. Στην παράσταση συμμετείχαν οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Στέλιος Κωνσταντάς, Άριστος Μοσχοβάκης, Λευτέρης Μουσκοβίας, Γεωργία Νεοκλέους, Παναγιώτης Αγγλογάλλος, Θεόδουλος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Μουμτζή και Κωνσταντίνα Ξενοφώντος. Τη σκηνοθεσία και επιμέλεια της παράστασης είχε η κα Θέκλα Καρίττεβλη,ενώ τη διεύθυνση και γενική διδασκαλία είχε ο μαέστρος κος Λούκας Ξενοφώντος. Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου “Βασούλα Ελευθερίου”.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου με μια διπλή παράσταση του παιδικού θεατρικού έργου “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ” από το θέατρο ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More