Συχνές Ερωτήσεις

admin

Η Αραδίππου είναι η εφημερίδα που εκδίδει ο Δήμος Αραδίππου στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 2007 και ήταν τριμηνιαία. Από το Μάϊο του 2022 έγινε ηλεκτρονική και παρέχει πλέον καθημερινή ενημέρωση στους Δημότες. Είναι η πρώτη ηλεκτρονική δημοτική εφημερίδα στην Κύπρο.

Στην Λεωφόρο Σταδίου 9, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αραδίππου.

Αγγελίες μπορείτε να καταχωρήσετε στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@e-aradippou.cy.
Οι αγγελίες δημοσιεύονται αυθημερόν. Υπάρχει πάντα η περίπτωση άρνησης ανάρτησης μιας αγγελίας από την «Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ», αν το περιεχόμενό της δεν είναι σύννομο με το περιεχόμενο της εφημερίδας. Οι αγγελίες μπορούν να περιλαμβάνουν το μέγιστο 40 λέξεις και θα είναι αναρτημένες για 1 μήνα.

Όλες οι μικρές αγγελίες στην «Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ» είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το κόστος της διαφήμισης εξαρτάται από τον χρόνο δημοσίευσης και το μέγεθος της. Όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα και όσο μεγαλύτερο το μέγεθος, τόσο μεγαλύτερες και οι εκπτώσεις που προσφέρουμε.

Υπάρχουν δύο προτάσεις διαφήμισης:

Banner 300×250

Banner 728×90

Ενδεικτικά μία διαφήμιση που καταλαμβάνει ένα banner 728×90 και δημοσιεύεται για ένα μήνα κοστίζει 200 ευρώ. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το είδος και το κόστος κάθε διαφήμισης, όπως και για τις προσφορές που ισχύουν με ραντεβού με τον υπεύθυνο του Τμήματος Διαφήμισης της εφημερίδας στο 24811067.

Το λεγόμενο «δημιουργικό» της διαφήμισης προσφέρεται από την εφημερίδα χωρίς επιβάρυνση (δωρεάν). Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση σε άλλα έντυπα. Μπορείτε φυσικά να φέρετε τη διαφήμισή σας έτοιμη προς δημοσίευση (JPEG/GIF).

Θα σας αποστέλλουμε το ανάλογο ROI.

Μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς καμία χρέωση στο newsletter της εφημερίδας που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση εδώ.

Πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τους συντάκτες της εφημερίδας. Σε συνεννόηση μαζί τους θα βρείτε τον τρόπο με τον οποίο το πρόβλημα θα δημοσιευθεί. Η διεύθυνση και οι συντάκτες κρίνουν ανά περίπτωση πότε μία καταγγελία πρέπει να είναι επώνυμη, πώς διασφαλίζεται η ανωνυμία (αν συντρέχει λόγος) του καταγγέλοντος κλπ.

Σε καμία περίπτωση. Η διεύθυνση της εφημερίδας είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του φύλλου γι αυτό και διατηρεί το δικαίωμα περικοπών, τροποποιήσεων κλπ σε επιστολές και καταγγελίες που φθάνουν στα χέρια της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More