Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023 – Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Αραδίππου

Aradippou Web

Ο Δήμος Αραδίππου συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2023) υλοποιώντας σειρά δράσεων με στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακινήσεων και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων, για την υιοθέτηση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην καθημερινότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι δράσεις:

1. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 – Δημοτικό Πάρκο «Αμμόχωστος» (πλησίον αποθηκών ΛΑΖΟΥ)

Ο Δήμος Αραδίππου και η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού διοργανώνουν μια μια όμορφη γιορτή με αγώνες ποδηλασίας για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, αναμνηστικά δώρα και μετάλλια για τους μικρούς μας φίλους και, φυσικά, με πολλή μουσική, ζωντανά για δύο ώρες από τον Mix FM Radio.

Ώρα έναρξης: 17:30 (Οι συμμετέχοντες στον ποδηλατικό αγώνα, θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο και να έχουν ολοκληρώσει τις εγγραφές τους τουλάχιστον 15’ νωρίτερα)

Μπείτε ΕΔΩ και κάντε την εγγραφή σας!

2. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 – Οίκημα του Ιστορικού και Λαογραφικού Αρχείου του Δήμου Αραδίππου

Απονομή του «Βραβείου Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022», του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στον Δήμο Αραδίππου για τις δράσεις που υλοποίησε κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2022 με θέμα «Καλύτερες Συνδέσεις». Το βραβείο στο Δήμο Αραδίππου θα απονείμει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης.
Ώρα έναρξης: 18:00

3. Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 – Λύκειο Αραδίππου

Ανοικτή συζήτηση με τους μαθητές του Λυκείου, για τη χρήση των ηλεκτρικών scooter, τους κανόνες και κανονισμούς, σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία και την επίδρασή τους στην ευρύτερη πρωτοβουλία για την εξοικονόμηση ενέργειας. Πρόθεσή της δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές, που αποτελούν ένα κοινό εν δυνάμει χρηστών, να γνωρίσουν καλά το πλαίσιο και να λύσουν όλες τις απορίες τους για το θέμα.
Ώρα έναρξης: 10:00

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More